myHuittinen logo

Liiku Huittisissa!

Tenniskentät

Huittisista löytyy tenniskenttiä kolmesta paikasta: Huhkolanpuistosta, jäähallin vierestä sekä Vampulasta. Kaikki kentät ovat vapaasti käytettävissä varattuja aikoja lukuunottamatta. Huhkolanpuiston ja Vampulan kentiltä löytyy varausvihot, josta voi varata yksittäisiä vuoroja (kaksinpeli 1,5 h ja nelinpeli 2 h). Uuden vuoron voi varata vasta, kun edellinen on käytetty. Jäähallin kentälle ei pysty varaamaan aikoja, mutta muistetaan sielläkin aiemmin mainitut peliajat.


Huhkolantie, 327oo Huittinen

Opintie, 32700 Huittinen

Tennistie, 32610 Vampula

Huhkolanpuiston tenniskenttä.

Keskusurheilukenttä

Kenttä on avoinna ma-pe klo 9-22, la klo 9-20 ja su klo 10-21. Kentältä löytyy juoksurata, pituushyppypaikat sekä nurmikko. Nurmikko on tilapäisesti poissa käytöstä. Harrastejalkapalloilijoita pyydetään käyttämään Huhkolanpuiston nurmikenttää tai Vampulankenttää, jotta keskusurheilukentän nurmikko säilyisi hyväkuntoisena.


Jalkapallo-otteluiden ja -harjoitusten aikana juoksuradan sekä hyppypaikkojen käyttö on turvallisuussyistä kielletty.


Kirjatie 2, 32700 Huittinen

Tahto Areena

Uusi liikuntahalli Tahto Areena valmistui tammikuussa 2019. Halli on pääsääntöisesti tarkoitettu liikuntakäyttöön, mutta se soveltuu myös erilaisten tapahtumien pitopaikaksi.

Varaukset nuoriso- ja liikuntatoimistosta.


Kirjatie 2, 32700 Huittinen


Huittisten uimahalli

Uimahalli on auki ma-pe klo 14-21 ja la klo 12-18. Aamu-uinnit tiistaisin ja torstaisin klo 6-8. Uimahallista löytyy viiden altaan lisäksi kuntosali, joka on auki yleisövuorojen aikana. Kuntosalin sarjatuotteen tai kulkutunnisteen etukäteen hankkineilla on mahdollisuus käyttää kuntosalia aukioloaikojen mukaisesti.


Särkimyskoskenkatu 1, 32700 Huittinen

Liikuntakeskus Spiraali

Viihtyisästä liikuntakeskuksesta löytyy tilaa liikkua kahdesta kerroksesta. Keskuksesta löytyy salibandy- ja sulkapallokenttä, spinningsali, kuntosali, voimailusali sekä ryhmäliikuntatilat.

Lisää tietoa ja hinnasto löytyy tästä.


Opintie 6 A, 32700 Huittinen

Pellonpuiston tekonurmikenttä

Kohtalaisen uusi tekonurmikenttä on vapaasti käytettävissä lukuunottamatta varattuja aikoja. Aikoja pystyy varaamaan Lauttakylän Lujalta. Kentältä löytyy myös pukuhuoneet, jotka ovat auki ma-su klo 7-22.


Opintie, 32700 Huittinen

Huittisten keila- ja pelihalli

Huittisten keilahallilla voi keilaamisen lisäksi pelata vaikkapa biljardia, pingistä, dartsia, minigolfia ja beach volleyta. Hinnaston löydät täältä.


Lintuparventie 6, 32700 Huittinen

Kännövuoren lähiliikuntapaikka.

Ulkoilualueet

Huittisissa on erittäin hyvät ulkoilualueet. Vampulan ulkoilumaja sijaitsee upean harjureitin varrella, joka sisältää 28 km latu-/polkureitistöä. Vihkimysvuoren ulkoilualueelta löytyy 3,5 km pitkä Huittisten metsäpolku, joka tarjoaa kaikille luonnossa liikkujille hyvän mahdollisuuden tutustua metsäluontoon. Kännövuorelta löytyy ulkoilureitin lisäksi uudet Tahdon kuntoportaat sekä vuonna 2017 rakennettu Tressfit lähiliikuntapaikka. Huittisista löytyy myös toinen uusi lähiliikuntapaikka uimahallin ja Tahto Areenan takaa.


Harjuntie 407, 32610 Vampula

Ilomäentie 61, 32700 Huittinen

Räikänmaantie 145, 32700 Huittinen

Särkimyskoskenkatu 1, 32700 Huittinen

Frisbeegolfradat

Huittisista löytyy uudehko frisbeegolfrata keskustasta ja siihen kartta löytyy tästä. Myös Huittisten ratsastuskeskukselta ja Vampulasta löytyy frisbeegolfradat.

Frisbeegolf on hauska laji pelata kavereiden kanssa.


Kivirannantie 240, 32700 Huittinen

Harjuntie 407, 32610 Vampula


Kirjoittanut Adalmiina