myHuittinen logo

Shoppailuopas - Pukeutuminen

Huittista kutsutaan kauppakeskukseksi ilman kattoa. Kunnastamme löytyy liikkeitä joka lähtöön! Vaateliikkeitä Huittisissa on tarjolla runsaasti, ja ne sijaitsevat järkevän matkan päässä toisistaan. Liikkeet ovat uniikkeja ja monet yksityisomistettuja. Oppaassa esittelemme liikkeitä ja kerromme tarjonnasta ja sijainnista!


Artemiia

Artemiia

Artemiia on upea liike Risto Rytin kadun varrella liikenneympyrän läheisyydessä. Liikkeestä löytyy vaatteita, kenkiä ja asusteita naisille! Artemiiasta löydät muun muassa Marimekko-tuotteita, ystävällisen palvelun, sekä laadukkaat sisustus- ja lahjatuotteet!


Satulinna

Huittisten Satulinna on viihtyisä putiikki tien toisella puolella vastapäätä Artemiiaa! Satulinnasta löydät vaatteita laidasta laitaan miehille, naisille ja lapsille!


Freezer

Freezer

Freezer on putiikki Artemiian vieressä, jossa tarjontaa löytyy miehille ja naisille. Freeezeristä löydät muun muassa Tommy Hilfiger ja Calvin Klein -merkit sekä muita laatumerkkejä!


Asuste Nikkanen

Asuste Nikkanen tarjoaa laadukkaita vaatteita aikuisille miehille ja naisille. Liike sijaitsee mukavalla paikalla liikenneympyrän välittömässä läheisyydessä!


Gasell

Gasell on Huittisten ainoa ja ainutlaatuinen alusvaateliike! Myös Gasell sijaitsee Risto Rytin kadun varrella, vain parin sadan metrin päässä liikenneympyrästä Härkäpakarille päin!


Kesport

Kesport Huittinen

Kesport on urheilutarvikeliike, josta löytää tarpeelliset urheiluvaatteet tilanteeseen kuin tilanteeseen! Kesportin tarjotaan kuuluu merkit kuten Adidas, Peak Performance, Nike sekä kymmenet muut! Kesport sijaitsee Säästömarketin kupeessa, Liikenneasema Härkäpakarin läheisyydessä!


Torin kenkä

Torin kenkä on Huittisten ainoa kengille omistautunut liike! Kenkiä löytyy joka lähtöön, eri tilaisuuksia varten sekä nykypäiväisiä ja klassisia malleja! Torin kenkä sijaitsee - nimestä voi päätellä - torin läheisyydessä, Lauttakylänkadun varrella!


Sarden tyylituunaamo

Myös Sarden tyylituunaamo tarjoaa alusvaatteita, mutta lisäksi liikkeessä on tarjolla laadukasta pukeutumisneuvontaa! Sarden tyylituunaamo sijaitsee Freezeriä vastapäätä!

Butiken på Landet

Butiken på Landetissa on monipuolinen valikoima ajattomia vaatteita, kenkiä sekä laukkuja naisille sekä miehille. Mallistot ovat tarkoin valittu eurooppalaisten valmistajien mallistoista.Liike sijaitsee Mommolassa osoitteessa Mommolankaari 80.