myHuittinen logo

Huittinen tarjoaa yllätyksiä persoonallista asumista kaipaavalle ja omaa asumisen unelmaan toteuttavalle! Sukella rohkeasti tälle sivulle, klikkaile linkkejä ja tutustu huittislaiseen elämäntapaan.

Asumisen unelmaa maaseudulla

Onko sinun unelmasi asua maalla? Huittinen on maalaiskaupunki parhaimmillaan. Meiltä voit löytää itsellesi erämaatuvan, idyllisen mummonmökin, vanhan maatilan, keskusta-asunnon tai rakentaa aivan uuden torpan.

Kuvittele herääväsi luonnon ääniin, sujauta aamutohvelit jalkaa, kipaise hakemassa posti yöpaitasillasi ja nauttivasi aamukahvisi terassilla. Tai pinkaisetko heti metsätielle aamulenkille ja poimit matkan varrella mustikat aamupuuroosi? Haluatko kuitenkin, että maitokauppaan ei ole hurjan pitkä matka tai että hammaslääkäriinkiin pääsisi sujuvasti?  Tule Huittisiin!  Katso täältä vapaita asuntoja ja tontteja!

Kylissä on elämää, iloa ja ajanvietettä

Onko sinun haaveesi asua kylällä? On mukavaa, kun ihmiset tuntevat toisensa ja vastaantulijat tervehtivät. Apua saa, kun aina joku tuntee jonkun, joka osaa tarvittavan homman tai omistaa juuri oikean työkalun. Huittisten kylillä on myös virkeää yhdistystoimintaa, joka pitää kylätalot elävinä ja järjestää tapahtumakalenteriin toimintaa.

Monissa kylissä on tyhjillään vanhoja maatiloja, mummonmökkejä ja tontteja, jotka kaipaavat uuttaa asukasta. Kylät tarjoavat myös hyvän kasvualustan yrtysideoille ja vireälle liiketoiminnalle.

Klikkaa ja Tutustu kyliin! Kurkista myös Know Your Hoods -naapurustopalveluun ja katso mitä paikalliset ovat omasta kylästään kirjoittaneet.

Kompaktissa paketissa kaikki mitä tarvitset

Pieni kaupunkimme on kokoaan isompi ja tarjoaa kattavat palvelut sujuvaan arkeen. Jotakuinkin kaikki keskusta palvelut mahtuvat 5 minuutin pyöräilymatkan sisään. Oli sitten kyseessä terveyskeskus- tai hammashoitolakäynti, juhlamekon hankinta, ruokakaupassa asiointi, elokuvailta, apteekkiasia tai uuden auton osto, niin kaikki hoituu sujuvasti. 

Monelle tärkeät jätteiden lajittelupisteetkin löytyvät helposti saavutettavista paikoista.  

Huittisissa elämä on hyvää! 

Huittista ei turhaan kehuta harrastusmahdollisuuksistaan

Onko lajisi ratsastus, salibandy, jalkapallo, padel, tennis, lentopallo, yleisurheilu, frisbeegolf, voimistelu, kuntosali, e-sport, cheerleading, uinti, kuntosali, lavis, painonnosto, maastopyöräily, melonta, juoksu, suunnistus, hiihto, jääkiekko, ringette, karate, pilates, kalastus, jooga…? Huittisissa lajeja piisaa! Kaupungin omien toimintojen paikalliset seurat tarjoavat monipuolisesti toimintaa ja yksityiset toimijat lisää vaihtoehtoja.

Huittisten musiikkiopiston laajassa repertuaarissa riittää opiskeltavaa ja Sataopiston kurssitarjottimella on runsas kattaus vaihtoehtoja. Paikalliset harrastajateatterit, musiikkiryhmät ja kulttuuritoimijat toivottavat sinut tervetulleeksi. 

Sijainti kasvukeskuksien polttopisteessä

Haluatko valita työpisteesi? Aukeaako unelmiesi toimiston ikkunasta maalaismaisema, metsän siimes tai virtaava joki? Toteuta unelmasi ja tee loikka Huittisiin. Kun on aika suunnata toimistolla käymään, on sijaintimme kerrassaan loistava. Noin tunnin matka Poriin, Raumalle, Turkuun, Tampereelle ja Helsinkiin vain pari tuntia. 

Huittinen on oman alueensa asiointikeskus ja 30 minuutin sisällä asustaa 65 000 ihmistä. Tänne on helppo tulla ja palvelu pelaa. Käytetäänpä Huittisista sanontaa "Kauppakeskus ilman kattoa" - eikä turhaan.


Lue millaista asuminen on viihtyisässä maaseutukaupungissamme Etuovi.comin blogista ja poimi vinkit hyvään elämään!

Nauti Huittisten joista 

Huittisten monet joet määrittävät maisemaa ja tarjoavat paljon mahdollisuuksia vesillä liikkumiseen. Voit suunnata joelle vaikkapa vuokraamalla kanootin, kajakin tai sup-laudan Lauhan kanoottivuokraamosta tai Kajakkikioskilta!

Joet tarjoavat luonnonvesiä rakastaville silmänruokaa ja harrastusmahdollisuuksia! Rakastu alati vaihtelevaan vesistöön. 

Hulluna Huittisiin

Suosittelemme lämpimästi seuraamaan Hulluna Huittisiin some-kanavia facebookissa ja instagramissa!

Kanavissa kerromme milaista on elää ja asua Huittisissa. Mitä kyläilijämme ajattelevat maalaiskaupunkimme tarjonnasta ja millaista elämä on kylillä. 

Kuvat Huittisista kertovat omaa visuaalista tarinaansa ja kuten tiedämme "kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa". 

Tarinan arvoinen elämä - monipaikkaisuuden ja maaseutuasumisen vetovoima – esiselvityshanke

@hullunahuittisiin